Beställning, prenumeration, pris, uppsägning mm

1Vad kostar Bonniers Trafikskola?
Bonniers Trafikskola kommer i form av prenumeration som kostar 99 kr/månad.
2Hur beställer jag?
Du beställer här https://www.bonnierstrafikskola.se/kop-nu. Du kan välja på att teckna för dig själv eller ge bort Bonniers Trafikskola.
3Förnyas prenumerationen automatiskt?
Om du har tecknat Bonniers Trafikskola för egen räkning så förnyas prenumerationen automatiskt. Du kan säga upp tjänsten enkelt i inloggat läge. Du kan använda tjänsten under tiden innehavande period.
4Hur säger jag upp jag min prenumeration?
Du kan säga upp prenumerationen när som helst i inloggat läg du kan använda tjänsten fram till prenumerationens sista dag.
5Hur betalar jag?
Vi använder Klarna för betalningar och kan erbjuda diverse olika betalsätt såsom kortbetalning ocjh faktura.

Ge bort Bonniers Trafikskola

1Kan jag ge bort Bonniers Trafikskola?
Ja! När du köper Bonniers Trafikskola för att ge bort så köper du en unik voucherkod som du ger till mottagare som i sin tur använder voucherkoden för att aktivera sin prenumeration utan att behöva köpa själv. Du behöver inte vara orolig för att mottagaren måste betala för sin prenumeration då dessa alltid är tidsbestämda. Klicka här för att ge bort Bonniers Trafikskola.

Kontohantering, glömt lösenord mm

1Hur skapar jag ett konto?
Du skapar ett konto hos Bonniers Trafikskola enklast genom att besöka https://www.bonnierstrafikskola.se/logga-in, klicka på länken "Skapa nytt konto" och därefter fylla i det korta formuläret.
2Jag har ett gammalt konto men kan inte logga in
Om du har ett konto som skapades innan 2019-03-23 så behöver du skapa ett nytt. Det är helt kostnadsfritt att skapa ett nytt konto och du gör det här: https://app.bonnierstrafikskola.se/.
3Hur loggar jag in på Bonniers Trafikskola?
Du loggar in med användarnamn (din epostadress) och ditt lösenord här: https://www.bonnierstrafikskola.se/logga-in.
4Vad händer om jag har glömt mitt lösenord?
Om du har glömt ditt lösenord till Bonniers Trafikskola så återställer du enkelt ditt lösenord genom att klicka på länken "Glömt lösenordet?" på https://www.bonnierstrafikskola.se/logga-in.

Allmänt, historik mm

1Vad är Bonniers Trafikskola?
Bonniers Trafikskola är en tjänst som hjälper dig att klara körkortsteorin på ett effektivt och roligt sätt! Utbildningen täcker alla teoretiska delar av körutbildningen från första körlektionen till dess att du har körkortet i handen. Utbildningen innehåller bl.a. trafikregler, vägmärken, körövningar, teori med berättarröst, övningsuppgifter, kontrollfrågor och teoriprov. På ett pedagogiskt sätt och med modern teknik (video, ljud, 3D-animeringar och interaktiva övningar) blir det roligare att ta körkort
2Hur länge har Bonniers Trafikskola funnits?
Bonniers Trafikskola har funnits i drygt 18 år och har haft över 200.000 användare!
3Vilka språk finns utbildningen på?
Bonniers Trafikskola finns enbart på svenska.
4Jag har ett problem, hur kontaktar jag kundservice?
Du når enklast vår kundservice genom att skicka epost till vår kundtjänst.

Mobilappar, familjedelning mm

1Var laddar jag hem Bonniers Trafikskola till min mobil?
Bonniers Trafikskola finns för iOS på Apple App Store och Android i Google Play Store. Du hittar appen enklast genom att söka efter "Bonniers Trafikskola" i din app store.
2På vilka enheter kan jag använda Bonniers Trafikskola?
Bonniers Trafikskola finns både som mobilapp (iOS och Android) samt i webbläsaren på din dator.
3Hur många enheter kan jag installera Bonniers Trafikskola?
Du kan installera och använda Bonniers Trafikskola på fritt antal av dina enheter. Enheterna måste vara antingen iOS, Android eller ha en modern webbläsare.
4Jag kan inte starta appen, vad ska jag göra?
Om appen inte fungerar på din telefon eller läsplatta rekommenderar vi att alltid att du har den senaste versionen av operativsystemet och att du försöker starta om enheten. Kvartstår problemet kan det fungera att avinstallera appen och installera den på nytt. Har du fortfarande problem är det bara att du kontaktar vår kundservice vilket du gör enklast genom att skicka epost till vår kundtjänst

Köp nu